Șefa Companiei de Apă Buzău s-a deplasat la pensiune cu mașina instituției

Șefa Companiei de Apă Buzău – Simona Săvulescu, a petrecut sărbătorile pascale într-o vilă din comuna Unguruiu, la aproximativ 30 de km de municipiul Buzău.

Așa cum ne-au obișnuit mai marii județului, funcționarii publici își petrec sărbătorile și concediile pe bani publici. Pe motorina statului și cu mașina instituției, directorii se plimbă bine mersi prin țară fără ca nimeni să-i întreb cu ce ocazie au părăsit localitatea cu mașina instituției.

Autoturismul deținut de Compania de Apă Buzău (BZ20CAB) a fost surprins zilele trecute în curtea unei vile din localitatea Unguriu. Aici, Simona Săvulescu ar fi petrecut împreună cu familia sărbătorile pascale.

Trebuie menționat faptul că până să ajungă directoarea Companiei de Apă Buzău, Simona Săvulescu a lucrat sub „comanda” primarului Constantin Toma, ca director executiv la Grup Romet și mai apoi consilier personal al edilului.

Până la momentul difuzării știrii, Simona Săvulescu nu a oferit niciun punct de vedere!

19 COMENTARII

    • Nu știu de ce cei care conduc o mașină de seviciu considera ca este normal sa meargă oriunde cu ea, în primul rând nu este legal, se decontează pe firma un combustibil care nu se folosește pentru firma, în al doilea rând firma se scade cu tva la motorina și piese mai multe decât ar fi necesare dacă mașina ar fi folosită doar pentru interesele firmei, și în al treilea rand arunci când mergi cu mașină de serviciu trebuie să ai foaie de parcurs și delegație, dacă poliția ar aplica legea multe amenzi s-ar strânge la bugetul de stat!!

  1. Felicitări pentru articol. Se poate observa ca acest om nu este controlat politic, restul ziariștilor buzoieni sunt vânduți. Fostul director Tescaru se deplasa cu mașina personala dar era comentat de către toți, acum toți sunt cumpărați. De doamna nimic de comentat: de când a fost impusa directoare nu și-a ridicat fundul din aceasta mașina, pe asta o folosește tot timpul-la munte, la mare, etc.

  2. Felicitări pentru articol. Se poate observa ca acest om nu este controlat politic, restul ziariștilor buzoieni sunt vânduți. Fostul director Tescaru se deplasa cu mașina personala dar era comentat de către toți, acum toți sunt cumpărați. De doamna nimic de comentat: de când a fost impusa directoare nu și-a ridicat fundul din aceasta mașina, pe asta o folosește tot timpul-la munte, la mare, etc.

  3. In Vinerea mare și sâmbăta mare a curs apa maro la robinet,probabil la munte curgea apa mai curata.In fiecare an înaintea sărbătorilor apa foarte murdara ,nici vasele nu se pot spala cu aceasta apa.La prețul la care este facturată este bătaie de joc la adresa noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...