Șeful APIA, la un pas de schimbare

Publicat: 06 iun. 2022, 09:14, de Ion Teleanu, în Bursa Zvonurilor , ? cititori
Șeful APIA, la un pas de schimbare

Una dintre cele mai importante entități de sub tutela Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale își va schimba șeful ca urmare a unei situații inedite.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) îl are ca director general din septembrie 2016, adică de pe vremea guvernării Cioloș, pe Adrian Pintea. De atunci, el a rămas la butoanele APIA chiar dacă s-au schimbat patru miniștri.

Numai că, prin intrarea PSD la guvernare, postul de director general al APIA a revenit PSD, dar până acum Adrian Pintea nu a fost schimbat deși el este etichetat ca omul PNL. Ba chiar, în cabinetul Cîțu, el a fost în cărți să preia conducerea Ministerului Agriculturii.

Însă, la ora actuală, Adrian Pintea nu are comunicare cu actualul ministru PSD al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, fiind chiar la cuțite, iar cei apropiați știu și de ce.

Ca atare, potrivit informațiilor noastre, Adrian Pintea va fi demis în zilele următoare de la șefia APIA și în locul său va fi impus un director agreat de liderul PSD de Olt, Paul Stănescu.