Șeful APIA, la un pas de schimbare

Una dintre cele mai importante entități de sub tutela Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale își va schimba șeful ca urmare a unei situații inedite.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) îl are ca director general din septembrie 2016, adică de pe vremea guvernării Cioloș, pe Adrian Pintea. De atunci, el a rămas la butoanele APIA chiar dacă s-au schimbat patru miniștri.

Numai că, prin intrarea PSD la guvernare, postul de director general al APIA a revenit PSD, dar până acum Adrian Pintea nu a fost schimbat deși el este etichetat ca omul PNL. Ba chiar, în cabinetul Cîțu, el a fost în cărți să preia conducerea Ministerului Agriculturii.

Însă, la ora actuală, Adrian Pintea nu are comunicare cu actualul ministru PSD al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, fiind chiar la cuțite, iar cei apropiați știu și de ce.

Ca atare, potrivit informațiilor noastre, Adrian Pintea va fi demis în zilele următoare de la șefia APIA și în locul său va fi impus un director agreat de liderul PSD de Olt, Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...