Șeful Azomureș și-a dat demisia, după ce activitatea s-a redus din nou

Harri Kiiski, drectorul general al Azomureș, în ultimii cinci ani, și-a dat demisia de la conducerea combinatului din motive persoane, anunță compania. În locul lui va veni, de la 1 octombrie, Josh Zacharias, care va avea în coordonare și activitatea comercială, poziție pe care o deține din ianuarie 2020.
Pe parcursul lunii octombrie, cei doi vor lucra împreună pentru asigurarea unei tranziții fără probleme.
„După aproape 5 ani de activitate în Azomureș, Harri Kiiski a demisionat din funcția de Director General, din motive personale. Harri Kiiski a asigurat conducerea companiei într-o perioadă fără precedent în istoria Azomureș, în timpul pandemiei de Covid și, mai recent, în timpul crizei energetice aflate încă în curs de desfășurare”, se arat[ ]ntr=un comunicat al Azomureș.
La mijlocul lunii, firmele care asigură diverse servicii de mentenanţă pe platforma Azomureş au fost anunţate că li se va reduce activitatea cu cel puţin 30%, însă vor fi afectați și alți peste 200 de angajați direcți ai Azomureș. Anterio, în iunie, Azomureș a comunicat că îşi închide temporar producţia de amoniac din cauza preţurilor la gaz. Anterior, producția mai fusese oprită din decembrie 2021, până în aprilie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...