Șeful CNCAN, Gheorghe Ioniță, pe tobogan

Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN) este la ora actuală într-o situație extrem de delicată ca urmare managementul dezastruos implementat de către actualul președinte Gheorghe Ioniță impus de PNL Vâlcea.

Potrivit informațiilor noastre, președintele CNCAN este preocupat doar de promovarea și soluționare acelor probleme care vizează interesele sale și ale unui anumit consilier pensionar provenit din anturajul unui om de afaceri controversat.
Însă, angajații CNCAN sunt exasperați de faptul că Gheorghe Ioniță nu a făcut niciun demers pentru mărirea salariilor angajaților, care sunt cele mai mici din toate entitățile aflate sub tutela Guvernului. Mai mult, după vizita premierului la Cernavodă, nimeni nu se mai înțelege cu el în CNCAN.

Dar, surse din cadrul PNL au precizat pentru PUTEREA că la nivelul Guvernului sunt cunoscute ingineriile „țesute” de Ioniță și consilierul său pensionar și, în perioada următoare, urmează ca șeful CNCAN să fie demis.

Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN) reprezintă autoritatea națională în domeniul reglementării, autorizării și al controlului activităților nucleare din România și se află în subordinea Primului Ministru.

4 COMENTARII

  1. Decizia privind eliberarea domnului Gheorghe Ioniță din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare a fost transmisă spre publicare la Monitorul Oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...