Șeful de cabinet al președintelui Trump, Mark Meadows, infectat cu Covid-19

Șeful de cabinet al președintelui Donald Trump, Mark Meadows, a fost diagnosticat cu coronavirus. El a intrat în contact cu președintele american duminică, luni și marți.

În vârstă de 61 de ani, Meadows a anunțat după alegerile de marți că s-a infectat cu coronavirus, însă nu este clar când a fost testat pozitiv pentru prima dată, conform CNN.

Oficialul american nu a respectat în totalitate măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus și a fost văzut destul de des nepurtând masca sanitară.

Meadows a călătorit împreună cu Trump la bordul Air Force One la acţiunile de final de campanie, duminică şi luni, l-a însoţit pe preşedinte marţi în vizita la sedii de campanie şi a participat la o petrecere la Casa Albă în noaptea alegerilor, ocazie cu care a fost în contact apropiat cu membri ai familiei preşedintelui.

 El nu a fost văzut purtând mască în niciuna dintre aceste ocazii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...