Șeful de la Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, la un pas de demitere

Controversatul președinte al Autorității Naționale pentru Protecție Consumatorului (ANPC), Horia Constantinescu este aproape demis ca urmare a declarațiilor aberante și a controalelor abuzive, mai ales în zona turismului.

”Suntem invitați la parastasul turismului românesc”

Ultima declarație a lui Horia Constantinescu a aruncat în aer lumea turismului românesc deranjând chiar și anumiți membrii Guvernului, în special pe premierul Nicolae Ciucă. 

”Bring, bring, bring! Suntem invitați la parastasul turismului românesc. E de 40 de zile. Îi face acum. El a decedat, dar în anii de pandemie nu a putut ține funeraliile așa cum trebuie și au așteptat anul acesta ca  să fie siguri că îngropăciunea se face conform datinilor românești”, spunea Horia Constantinescu într-una dintre recentele sale postări online.

La ANPC, i se cam cântă prohodul lui Horia Constantinescu

Numai că a aceste afirmații l-au făcut ieri pe ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, să facă o mișcare radicală. Acesta l-a informat imediat pe premierul Nicolae Ciucă despre derapajul de neacceptat al șefului ANPC, dar și faptul că patronatele din turism îi cer demisia acestuia.

Premierul a fost surprins de ceea ce face Horia Constantinescu și l-a informat pe ministrul Daniel Cadariu că va lua o măsură cât mai rapid, lăsând de înțeles că nu tolerează asemenea derapaje. Așadar, gașca lui Horia Constantinescu se pregătește să-i cânte prohodul acestuia și ar trebui să se pregătească de parastasul de 40 zile!

Horia Constantinescu, de la Năstase, Dragnea și Nicușor Constantinescu, via ”Felix” Voiculescu, la Vergil Chițac

Trebuie precizat că Horia Constantinescu este nașul lui Andrei Năstase, dar în același timp, a fost și este un apropiat al lui Nicușor Constantinescu și Liviu Dragnea, fiind promovat șef la ANPC de fostul premier Viorica Dăncilă.

În februarie 2020, Horia Constantinescu a demisionat din PSD ca să poată candida pe 27 septembrie 2020 la Primăria Constanța, din partea Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal, partidul înființat și coordonat de Dan Voiculescu, obținând doar 5% din voturile constănțenilor. Dar, imediat după alegerile din 2020, Horia Constantinescu a trecut în tabăra primarului liberal Vergil Chițac, preluând șefia Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole