Şeful deputaţilor USR: Simion are unele zile cu o energie absolut nefirească, ce nu poate să vină de la o cafea

Şeful deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, a atras atenţia, într-o intervenţie la postul B1 TV, că liderul AUR George Simion şi-a pierdut cumpătul când el a propus ca parlamentarii să meargă la IML pentru a-şi face teste antidrog.

„Totul a plecat de la o hărţuială de miercuri, în Camera Deputaţilor. Simion zici că o luase razna, urla, ţipa se muta pe la toate băncile. Are unele zile cu o energie absolut nefirească, care nu poate să vină de la o cafea şi un sandviş.

Întreba colegi parlamentari dacă se droghează şi eu am propus să mergem la IML să facem test antidrog. E aşa simplu, eventual dacă vrea să vină şi dl Negoiţă, să vedem exact cine se droghează şi cine nu. Şi, de ce nu?, să punem drugteste la intrarea în plen, să ştim că cei care votează legile ţării n-au avut nopţi sau weekenduri zbuciumate înainte.

Dacă vrei să spui ţării ‘hai să începem să ne curăţăm toţi, să curăţăm societatea de flagelul drogurilor’, trebuie să conduci această luptă prin propriul exemplu. Ce, au ceva de ascuns?”, a declarat Ionuţ Moşteanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole