Şeful diplomaţiei ucrainene: „Nu contează ce crede Putin”

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, a scris un editorial pentru revista americană Foreign Affairs, în care a menţionat că opinia președintelui rus, Vladimir Putin, cu privire la întreruperea legăturilor dintre Ucraina și Rusia este lipsită de importanță.

Potrivit ministrului, Statele Unite și partenerii săi occidentali au ocazia de a dezvolta o strategie ambițioasă pentru regiune, care va asigura o politică specială, luând în considerare circumstanțele anumitor state și organizaţii. Întreruperea legăturilor cu Moscova va continua, atât în Ucraina, cât şi în alte părţi, indiferent ce cred despre asta Vladimir Putin sau anturajul său” – a subliniat şeful diplomaţiei ucrainene.

Publicația ucraineană RBC aminteşte că Vladimir Putin a scris recent un articol de propagandă despre Ucraina, subliniind că „ucrainenii și rușii sunt un singur popor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...