Șeful Jandarmeriei Române, vizat de o anchetă DNA după ce și-ar fi pontat ore suplimentare în perioada stării de urgență

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a demarat o anchetă și face verificări la Jandarmeria Română, după ce au apărut informații conform cărora șeful instituției, colonelul Bogdan Enescu, și-ar fi pontat ore suplimentare în perioada stării de urgență.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al instituției, Sorin Despina, care a și prezentat motivele pentru care Bogdan Enescu a lucrat mai multe ore decât în mod normal.

„Confirm că există o anchetă în desfăşurare a DNA, care vizează verificarea informaţiilor apărute în spaţiul public. Jandarmeria a pus la dispoziţie toate documentele necesare şi oferă tot sprijinul pentru aflarea adevărului. Într-adevăr, există ore suplimentare în luna martie, însă acestea au fost determinate de gestionarea situaţiei COVID-19, mai ales că, în acea perioadă, inspectorul general nu a avut adjunct şi a trebuit să gestioneze mai multe activităţi”, a explicat purtătorul de cuvânt al instituţiei, pentru Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole