Șefului de la Protecția Consumatorului i-a cam expirat mandatul

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Eduard Cozminschi, omul susținut și garantat de vicepremierul Raluca Turcan și baronul PNL de Botoșani, Costel Șoptică, a anunțat, azi, cu nonșalanță, într-o conferință de presă, că Guvernul ar putea decide în şedinţa de joi obligativitatea purtării măştii la nivel naţional.

Cozminschi: „Guvernul urmează să se instituie purtarea măştii la nivel naţional”

„În şedinţa de Guvern de astăzi (joi, n.r.) practic urmează să se instituie purtarea măştii la nivel naţional”, a declarat şeful ANPC.

Declarația lui Cozminschi a tulburat rău apele la Palatul Victoria, atât premierul Orban, dar și câțiva miniștrii, sunt extrem de iritați de declarația acestuia susținând că nu e treaba lui să anunțe despre obligativitatea purtării măștii.

Practic, declarația șefului ANPC este cireașa de pe tortul gafelor și prostiile debitate de când acesta conduce instituția. Astfel, potrivit informațiilor noastre, conducerea PNL și-a adus aminte că organizația de la Botoșani a ieșit prost la alegerile locale, iar Cozminschi a cam făcut joc de glezne în campanie, fapt pentru care s-a luat în calcul demiterea acestuia, dar vor recurge la o metodă inedită.

Ca atare, PNL va oferi postul de președinte ANPC celor de la PMP, adică să-și pună ei un om al lor, și, astfel, Cozminschi va fi liber să se întoarcă la cârciuma sa din piața de la Botoșani.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...