Selena Gomez: „Îmi ardea gura. Îmi venea să vomit, n-am mai experimentat așa ceva niciodată!”

Selena Gomez s-a confruntat cu o situație diferită pe platoul de filmare al serialului „Only Murders în the Building”, față de alte proiecte anterioare.

Artista joacă împreună cu Steve Martin și Martin Short în noul proiect „Hulu”, care urmărește povestea a trei străini care sunt obsedați de true crime. Aceștia vor descoperi că, dintr-o dată, sunt implicați chiar ei într-una.

Deși Selena s-a bucurat extrem de tare că face parte din distribuție, într-un interviu pentru revista ELLE, a mărturisit că tot cast-ul a trebuit să respecte o serie de norme de igienă stricte.

Toată lumea purta măști și mănuși. Dacă atingeam ceva, imediat veneau și curățau”, a spus Selena, adăugând că după fiecare scenă în care trebuia să se sărute cu cineva, i se cerea să folosească apă de gură: „Îmi ardea gura. Îmi venea să vomit, n-am mai experimentat așa ceva niciodată„, a mărturisit actrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...