Selly: „Ei ascultă manele și sunt copii foarte inteligenți. E ireal câtă ipocrizie există în țara asta”

Faptul că Selly și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seară, într-un local din județul Ilfov, alături de mai mulți prieteni, a devenit deja de notorietate. Acum vloggerul comentează pe rețelele sociale pe marginea a ceea ce s-a întâmplat, manifestându-și nemulțumirea.

În urma petrecerii, Sely (Andre Șelaru pe numele real și nu cel „de scenă” a fost amendat de polițiștii din Ilfov, pentru nerespectarea măsurilor sanitare impuse în contextul pandemiei de COVID-19. 

Acum vloggerul consideră că legea „este foarte stupidă” pentru că „cluburile sunt pline“ şi regulile nu se aplică „pentru toată lumea la fel“. Acesta a mai precizat că a luat măsuri de protecție înainte de eveniment, cerându-le tuturor participanților să se testeze.

Selly a comentat, pe larg, pe YouTube

Văd că s-au terminat toate problemele țării, iar România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de-ai mei de ziua mea. Este ireal câtă ipocrizie poate exista în țara asta! Eu chiar cred că pandemia asta există și că e un pericol real.

Chiar cred că trebuie să avem grijă, nu sunt pe conspirații din alea că pandemia e o invenție, că e făcută în laborator. Nu Poliția e cea care trebuie înjurată, Poliția nu face legea, doar o aplică și în cazul ăsta oamenii legii doar și-au făcut meseria”, spune vloggerul. 

Au constatat ce s-a întâmplat și au aplicat sancțiuni conform legii. Problema e legea, legea e foarte stupidă. Legea ar trebui să fie aceeași pentru toți. Cum e aceeași pentru toți când toate cluburile sunt pline?

Pandemia asta durează de un an, nu-mi spuneți că nu v-ați chemat prietenii la ziua de naștere, pe bune acum. Eu îmi asum, am încălcat legea și am plătit”, concluzionează Selly.

Tzancă era preferatul tuturor

Tocmai ca să fim siguri că nu vine nimeni cu virusul acolo. 90 la sută au făcut treaba asta. Mai sunt câțiva care au uitat. Câțiva din staff-ul tehnic al lui Tzancă, care montau instrumentele acolo. Toți au fost negativi.

A doua seară, sâmbătă, mi-am chemat prietenii de-o seamă cu mine, care 90 la sută dintre ei asculta manele și sunt copii foarte inteligenți, majoritatea dintre ei sunt la Medicină. E și asta un gen muzical.

Și pentru că ăsta era preferatul tuturor l-am chemat pe Tzancă Uraganu să cânte, care ne-a depășit toate așteptările, a făcut show total, ore în șir, și el și Biju. Noi, invitații nu am fost niciodată mai mult de 20 simultan acolo”, a conchis vloggerul. 

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole