Lionel Messi părăsește FC Barcelona?

Deși e argentinian și joacă în Spania, Messi și-a luat un apartament tocmai în Miami, având în vedere că ar urma să ajungă la Iner Miami, echipa de fotbal patronată de David Beckham.

Starul Barcelonei a plătit 7,3 milioane de dolari pentru noua locuință. Apartamentul are 700 de metri pătrați, plus 200 de metri pătrați de terase.

Contractul lui cu Barcelona se încheie vara aceasta și sunt zvonuri că ar putea ajunge la Inter Miami, echipa de fotbal patronată de David Beckham.

Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete. Au fost menționați Leo și Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiție și vrea să câștige. Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta își dorește. Miami este cu adevărat o atracție și jucători precum Messi și Ronaldo vrem să aducem”, declara David Beckham, potrivit Alephnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...