Senatul a respins moțiunea contra lui Claudiu Năsui, ministrul Economiei

Senatul a respins, marţi, moţiunea simplă intitulată „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”, cu 55 de voturi ‘pentru’, 72 ‘împotrivă’ şi o abţinere. Cei 41 de semnatari, senatori PSD, au solicitat prin acest demers demiterea „imediată” a ministrului Economiei, Claudiu Năsui.

Liderul grupului liberal din Senat, Virgil Guran, a declarat marţi, în plen, că PNL va vota contra moţiunii simple împotriva ministrului Claudiu Năsui, exprimându-şi convingerea că aceasta nu va trece, pentru că nu în 70 de zile se construieşte „o ţară, un minister, o economie”.

„Ministrul Năsui este un ministru tânăr care doreşte să realizeze un lucru constructiv la minister. Eu cred că trebuie să-i dăm această încredere, să aibă sprijinul nostru şi să avem puţină răbdare. Nu în 70 de zile construim o ţară, un minister, o economie. Şi vă spun ceva, că vă văd nerăbdători să intraţi la guvernare: Aveţi de aşteptat. Alianţa PNL-USR-UDMR funcţionează. PNL va vota împotriva moţiunii şi sunt sigur că această moţiune nu o să treacă”, a precizat Guran, în cadrul dezbaterilor.

Și senatorul UDMR Lorant Antal i-a îndemnat marţi pe senatorii social-democraţi să-l lase pe ministrul Economiei, Claudiu Năsui, să îşi ducă la bun sfârşit planurile şi să fie întrebat despre îndeplinirea acestora la cel puţin un an de la învestire.

Votul a fost secret, cu bile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...