Sensul către Piteşti al autostrăzii A1 va fi închis o lună între kilometrii 110 şi 116

Sensul către Piteşti al autostrăzii A1 va fi închis între kilometrii 110 şi 116, pentru efectuarea unor lucrări programate să se încheie la începutul lunii iunie, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Lucrările necesare, incluzând activităţile premergătoare, sunt aprobate pentru perioada 2 mai – 3 iunie, autovehiculele care circulă spre Piteşti urmând să fie deviate pe sensul de mers către Bucureşti.
Într-o primă etapă va fi demontat parapetul metalic median, în zona kilometrilor 110+560m şi 115+910m, activitate ce implică restricţionarea circulaţiei, în intervalul orar 13,00-19,00, pe banda a doua a sensului de deplasare spre Piteşti, pe câte un segment cu lungimea de 160 de metri, cu semnalizare corespunzătoare.

„Astfel, în perioada desfăşurării lucrărilor, prin semnalizare şi marcaje rutiere, se va realiza transferul traficului rutier, începând cu kilometrul 110+560m, de la calea 1 (sensul de deplasare spre Piteşti) către calea 2 (sensul de deplasare spre Bucureşti), pentru a face posibile lucrările de reparaţie, traficul revenind pe calea 1 la kilometrul115+910m”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrăzi – Autostrada A1 desfăşoară acţiuni de informare a şoferilor, pentru evitarea unor evenimente rutiere.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...