Sepsi, sancționată de UEFA pentru rasism: „Vânzarea de bilete nu o mai putem continua”

Sepsi OSK a fost sancționat de UEFA cu suma de 10.000 euro pentru rasism.

Clubul covăsnean este obligat să lase libere 500 de scaune la meciul ce se va disputa, joi, cu Djurgårdens IF din Suedia, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference Leagueî.

Aceste locuri pot fi ocupate în exclusivitate de copii. Astfel, clubul Sepsi este obligat să sisteze vânzările de bilete pentru meciul de joi.

Observatorul de joc elveţian a considerat că în minutul 34 al partidei de la Ljubljana, suporterii Sepsi OSK, scandând SZENTGYÖRGY! SZENTGYÖRGY! au făcut un gest rasist în timp ce conduceau braţele de la inimă la cer. După prima scrisoare de solicitare de explicaţii al UEFA am explicat acest gest, dar nu s-a ţinut cont de justificările noastre, aseară primind scrisoarea cu sancţiunile precizate.

Împotriva acestor decizii vom depune contestaţie, însă vânzarea de bilete nu o mai putem continua. Din păcate exista deja precedent pentru acest lucru, în trecut şi o altă echipă fiind sancţionată pentru acelaş lucru, deoarece suporterii au făcut gestul conducând simultan ambele braţe de la inimă la cer, arătând astfel devotamentul faţă de echipă, de club, de oraş„, se arată în comunicatul celor de la Sepsi.

Meciul Sepsi – Djurgardens are loc, joi, de la ora 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...