Șerban Nicolae va candida din partea PER la alegeri

Senatorul, Șerban Nicolae, va anunța probabil astăzi, într-o conferință de presă, că demisionează din PSD pentru a se înscrie în Partidul Ecologist Român.

Acestuia i s-a propus să deschidă lista PER pentru Senatul României la viitoarele alegeri parlamentare, propunere pe care se pare că a acceptat-o.

Decizia lui Șerban Nicolae vine ca urmare a faptului că nu se mai regăsește pe listele de candidați ai PSD la alegerile parlamentare.

El ar urma să candideze pe listele PER, din județul Mehedinți, afirmă surse politice.

1 COMENTARIU

  1. Partide de rahat, partide mici fără nici o valoare, cu oameni ratați, mafioți și trădători.
    Mai ai pretenții de la o viata corecta și civilizata țarane?
    Privește-te atent in oglinda ta țarane, cum arați? In ce hal fără de hal ai ajuns? Arați ca un țăran de sec. al XVIII-lea. Mai mare rușinea.
    Esti mulțumit de viata ta și de ai tai politicieni care te reprezinta in lume? Acest politician este scos ca din revista Neckermann și altele…,
    dar tie țarane iți arata doar degetul din mijloc, ca semn de respect si cinste pentru-ca il vei vota orbește cu bucurie și a ta mândrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...