Serena Williams lansează o carte inspirată de păpușa preferată a fiicei sale. Păpușa are Instagram

Serena Williams intră în lumea autorilor de cărți ilustrate, ea anunțând lansarea cărții „The Adventures of Qai Qai”, inspirată pe păpușa preferată a fiicei sale Olympia. Cartea va fi lansată în septembrie anul viitor, dar este disponibilă pentru precomandă, la prețul de 20 de dolari.

Williams se alătură astfel colegei sale din circuitl profesionist de tenis feminin, Bianca Andreescu, care a anunțat, de asemenea, recent, că va scrie o carte ilustrată destinată publicului tânăr. Qai Qai Qai este una dintre păpușile Olympiei Williams, care a devenit un personaj animat. Ea are acum peste 300.000 de urmăritori pe Instagram și este un succes în rândul urmăritorilor Serenei Williams.

În timpul unei prezențe recente la emisiunea Good Morning America, Williams a vorbit în termeni elogioși despre principalele atribute comportamentale ale personajului Qai Qai. „Qai Qai Qai are un spirit contagios și este un model al ideii că orice este posibil”, a declarat Serena pentru Good Morning America, potrivit Mediafax. De 23 de ori campioană la turnee majore, Serena a anunțat oficial pe Instagram lansarea cărții ilustrate, subliniind cum Qai Qai a fost o sursă constantă de fericire în întreaga lume. Serena Williams a subliniat, de asemenea, că scopul cărții ar fi acela de a răspândi mesajul despre „puterea prieteniei și a imaginației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole