Serghei Lavrov s-a dat de gol. Dovada că a fost internat (VIDEO)

Serghei Lavrov s-a dat de gol, iar dovada că a fost internat ar exista. Lavrov, ministrul de externe al Rusiei, a fost internat într-un spital din Indonezia, în contextul summitul G20, deși ministerul rus de externe respinge această informație.

Jurnaliștii de investigație de la Bellingcat au reușit să geolocalizeze înregistrarea video în care ministrul rus de Externe nega că a fost spitalizat după ce a ajuns în Indonezia.

Jurnaliștii independenți au reușit să identifice locația lui Lavrov, folosind imagini din satelit, pe baza filmării și a unei fotografii distribuite de ministerul rus de Externe.

Serghei Lavrov s-a dat de gol. S-au publicat coordonatele locului

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, a publicat un videoclip cu Lavrov îmbrăcat în pantaloni scurți și tricou, stând afara pe o terasă în timp ce răsfoia documente.

Serghei Lavrov a respins și el informațiile Associated Press, susținând că jurnaliștii occidentali ar trebui să scrie doar adevărul.

„Ei bine, ei scriu de vreo zece ani că președintele nostru este bolnav. Acesta este un fel de joc care nu este nou în politică”, a afirmat șeful diplomației ruse.

Inițial s-a crezut că e fake news: Serghei Lavrov, la spital cu probleme cardiace

Kremlinul a transmis că totul e „un fake news”. De cealaltă parte, Guvernatorul din Bali a confirmat, pentru Reuters, că Lavrov a fost în spital, dar a precizat că a fost vorba despre un „control” și că „s-a întors imediat”, fiind sănătos. Ministrul însuși a apărut într-o înregistrare video făcută în camera sa

Serghei Lavrov conduce delegația Rusiei la summitul G20, căci Vladimir Putin a ales să nu meargă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Ministrul de Interne al Austriei va anunța la București aderarea, în...

Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, va fi prezent miercuri la București la invitația ministrului Lucian Bode, iar cu acest prilej va face...