Serial documentar produs de prinţul Harry şi Oprah Winfrey

Un serial documentar produs de prinţul Harry şi Oprah Winfrey va avea premiera în luna mai.

Serialul „The Me You Can’t See” va avea loc pe 21 mai, pe Apple TV Plus.

Potrivit Variety, Winfrey şi Harry vorbesc în serial despre sănătatea mintală şi emoţiile care apar în anumite situații.

În serial vor apărea mai multe nume sonore precum Lady Gaga, Glenn Close, sau jucătorul de baschet DeMar DeRozan de la San Antonio Spurs.

„Acum mai mult ca niciodată este o nevoie imediată de a înlocui ruşinea din jurul problemelor de sănătate mintală cu înţelepciunea, compasiunea şi cinstea(…)Serialul nostru îşi propune să declanşeze acea conversaţie globală”, a spus Winfrey.

„Ne năştem în vieţi diferite, crescuţi în diferite medii şi drept rezultat suntem expuşi unor experienţe diferite. Dar experienţa noastră comună este că suntem cu toţii oameni(…)Speranţa noastră este ca programul să fie unul pozitiv, să transmită poveşti la nivel global despre lupta spiritului uman de a ieşi din întuneric şi să fie o oportunitate pentru noi de a ne înţelege pe noi şi pe cei din jur. Sunt mândru să lucrez alături de Oprah la această serie vitală”, a spus prinţul Harry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...