Serialul Grey’s Anatomy face un salt în timp, direct la pandemie

Sezonul 17 din celebrul serial Grey’s Anatomy e gata de lansare în Statele Unite, după ce a suferit o amânare din cauza suspendării filmărilor. Canalul american ABC a anunțat că serialul va fi reluat pe 12 noiembrie, iar primul episod din acest sezon va dura două ore.

Filmările serialului medical au fost întrerupte în martie, din cauza izolării. Al 16-lea sezon a fost scurtat cu 4 episoade. Actorii s-au întors pe platouri mai târziu decât de obicei, amânând și mai mult începutul sezonului 17.

Echipele au colectat mărturii de la medici

În iulie, producătorul executiv al lui Grey’s Anatomy a anunțat că pandemia va fi inclusă în scenariu. Ca în fiecare an, echipele au colectat mărturii de la medici pentru a se inspira din ele, iar de data aceasta, s-au concentrat pe experiențele medicilor care s-au confruntat cu criza. Actorul Giacomo Gianniotti, care îl interpretează pe doctorul Andrew DeLuca, a anunțat că acest sezon va face un salt în timp: „Nu vom relua de unde am rămas la sfârșitul sezonului 16. Acțiunea va începe în plină criză, la o lună și jumătate de la începutul pandemiei”.

Grey’s Anatomy s-a impus ca cel mai lung serial medical din istoria televiziunii. Serialul creat de Shonda Rhimes a bătut recordul în martie 2019, deținut până atunci de Spitalul de urgență, prin difuzarea celui de-al 331-lea episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...