Serviciul de pașapoarte va funcționa și în weekend pentru a acoperi cererea

Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte al Municipiului Bucureşti va funcţiona, în acest weekend, în contextul creşterii numărului de solicitări de eliberare a documentelor de călătorie, a anunţat Prefectura Capitalei.

Potrivit unui comunicat de presă, programul de lucru cu publicul va fi, sâmbătă şi duminică, de la 8,00 la 16,00, la punctele de lucru din Plaza Mall şi Park Lake.

Această măsură vine în completarea celor luate anterior: programul a fost prelungit în timpul săptămânii până la ora 20,00, a fost suplimentat personalul cu sprijinul Direcţiei Generale de Paşapoarte şi au fost alocate ghişee speciale pentru preluarea solicitărilor fără programare.

Solicitanţii de paşapoarte sunt rugaţi ca, în situaţia în care au făcut o programare online şi nu se pot prezenta, să o anuleze prin accesarea butonului „Anulează programare” din e-mailul de confirmare a programării.

Pentru a evita deplasarea în vederea eliberării paşapoartelor există posibilitatea ca, la momentul depunerii cererii, să fie solicitată transmiterea acestora prin intermediul serviciilor de curierat rapid, contravaloarea fiind suportată de solicitant. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...