Serviciul de pașapoarte va funcționa și în weekend pentru a acoperi cererea

Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte al Municipiului Bucureşti va funcţiona, în acest weekend, în contextul creşterii numărului de solicitări de eliberare a documentelor de călătorie, a anunţat Prefectura Capitalei.

Potrivit unui comunicat de presă, programul de lucru cu publicul va fi, sâmbătă şi duminică, de la 8,00 la 16,00, la punctele de lucru din Plaza Mall şi Park Lake.

Această măsură vine în completarea celor luate anterior: programul a fost prelungit în timpul săptămânii până la ora 20,00, a fost suplimentat personalul cu sprijinul Direcţiei Generale de Paşapoarte şi au fost alocate ghişee speciale pentru preluarea solicitărilor fără programare.

Solicitanţii de paşapoarte sunt rugaţi ca, în situaţia în care au făcut o programare online şi nu se pot prezenta, să o anuleze prin accesarea butonului „Anulează programare” din e-mailul de confirmare a programării.

Pentru a evita deplasarea în vederea eliberării paşapoartelor există posibilitatea ca, la momentul depunerii cererii, să fie solicitată transmiterea acestora prin intermediul serviciilor de curierat rapid, contravaloarea fiind suportată de solicitant. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...