Serviciul pe care îl îmbunătățește Google folosind dispozitivele altor utilizatori

Google va folosi uriașa bază de utilizatori Android pentru a extinde propriul serviciu Find My Device, facilitând localizarea tuturor dispozitivelor rătăcite.

După ce Apple a spart mai întâi „gheața” fără a întâmpina prea multă opoziție, Google preia ștafeta transformând fiecare dispozitiv Android într-un releu pentru localizarea altor gadgeturi bazate pe Android, cum ar fi telefonul tău pierdut, chiar dacă acesta fost între timp resetat și adus la setările de fabrică.

Până acum, recuperarea unui smartphone cu Android rătăcit funcționa doar atât timp cât acesta rămânea în starea de funcționare și conectat la contul tău Google. În mod uzual, cineva care fură sau găsește un telefon Android și nu are intenția de a-l returna proprietarului de drept, se ocupă mai întâi de „formatarea” acestuia, operațiunea putând fi inițiată rapid folosind meniul de service accesat imediat după pornirea dispozitivului, potrivit go4it.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...