Severodonețk aproape să fie cucerit de ruși

Severodonețk, oraș strategic din estul Ucrainei și cel mai bombardat din Ucraina după Mariupol, este cucerit pas cu pas de trupele ruse. Luptătorii ucraineni pierd tot mai mult teren. Fiecare luptă dusă face din Rusia o învingătoare tot mai certă.

Stradă după stradă, zonă după zonă ajung să fie controlate de ruși. Așa se face că, în acest moment, forțele ruse controlează aproximativ 80% din acest oraș.

Șeful administrației militare regionale din Lugansk, Serhiy Gayday, potrivit CNN, a afirmat acest lucru, arătând, totodată: „Pe unele străzi, apărătorii noștri au succes”. Gayday a menționat că armata ucraineană a capturat șase soldați ruși.

Toată zona e sub atac masiv al rușilor. Aceștia intenționează să cucerească în totalitate orașul  Severodonețk și satele de la sud și vest de acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...