Sex oral cu Kennedy într-un film nou (VIDEO)

Cel mai recent exemplu de divertisment necrofil, scrie New York Times despre cel mai nou film despre viața divei Marilyn Monroe, difuzat de Netflix.

Producția Netflix „Blonda/Blonde“, regizată de Andrew Dominik, cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe, a fost unul dintre cele mai vizionate filme de pe platformă chiar din ziua lansării, dar a atras și numeroase critici.

Prezentată în premieră la Festivalul de Film de la Veneția, în septembrie, pelicula a fost ovaționată timp de 14 minute, dar criticii și telespectatorii au descris-o „sexistă“, „crudă“ și „unul dintre cele mai detestabile filme“ făcute vreodată.

Ținând cont de toate ororile pe care le-a îndurat Marilyn Monroe în cei 36 de ani de viață, este o ușurare că nu a trebuit să sufere și din cauza vulgarităților din «Blonda», cel mai recent exemplu de divertisment necrofil, care o exploatează pe actriță“, a scris criticul de film Manohla Dargis în The New York Times.

Sex oral cu Kennedy: Scene greu de privit

În timp ce interpretarea Anei de Armas a fost lăudată, filmul în sine a stârnit indignare pentru modul în care este prezentată Marilyn Monroe.

Acest nou portret al divei hollywoodiene exploatează vechile șabloane – copilăria traumatizantă, mama abuzivă, viața la orfelinat, relațiile de iubire ratate, problemele psihice, abuzul de medicamente – făcând din Marilyn o eternă victimă, când actrița a fost mult mai mult decât atât. „Orice altceva lipsește din acest film, inclusiv personalitatea, talentul și inteligența ei“, mai notează criticul de film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...