Sfaturi de la hoți: Puneți bijuteriile în frigider, să le feriți de incendiu

Un român de 26 de ani și iubita sa italiancă au fost arestaţi după ce au dat de furcă autorităţilor din Italia.

Aceștia au folosit o metodă mai puţin obişnuită cu ajutorul căreia au jefuit mai mulţi oameni, informează stiridiaspora.ro.

Cea care i-at dat în vileag este o bătrână de peste 90 de ani din din Chiusi (Siena).

Cuplul amintit păcălea victimele, convingându-le să-și pună bunurile, bijuteriile și banii în frigider, pentru a le feri de un eventual incendiu, ei susţinând că ar fi angajați ai serviciului public de gaze.

Puneți bijuteriile în frigider, să le feriți de incendiu”, le-ar fi spus ei victimelor.

Aşa s-a întâmplat şi cu femeia de 90 de ani. Cei doi au mers acasă la ea și, prezentându-se drept angajați ai serviciului public de gaze, au anunțat-o pe victimă că vor simula o scurgere de gaz, motiv pentru care au evacuat victima din apartament. 

Înainte de asta, i-au spus femeii să-şi pună banii și bijuteriile în frigider, în cazul izbucnirii unui incendiu, să fie totul sigur. 

În ciuda celor spuse de infractori, bătrâna nu a fost convinsă și când a mers să deschidă ferestrele pentru a scoate mirosul de gaze, și-a dat seama că cei doi i-au deschis frigiderul, fugind cu bunurile ei.

Femeia jefuită a chemat Poliţia, iar agenţii i-au prins pe cei doi, găsind asupra lor cutia de gaze și geanta de piele a femeii, care era însă goală. Acest lucru i-a făcut pe anchetatori să creadă că cei doi au avut complici în exterior. 

Cei doi au fost arestaţi şi acum şi timp de trei ani au interdicţie de a intra în municipiul Chiusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole