Shakira a fost atacată de mistreți

Shakira a povestit că a fost atacată de doi mistreți în timp ce se plimba în parc cu fiul ei de 9 ani, potrivit BBC. Artista spune că animalele au atacat-o, după care au fugit în pădure cu poșeta ei.

Cântăreața a relatat bizara poveste într-o serie de postări pe Instagram. Ținând în fața camerei geanta pe care a recuperat-o între timp, ea a spus:„Priviți ce-au făcut doi mistreți care m-au atacat în parc cu poșeta mea”. „Mi-au luat poșeta în care se afla telefonul mobil. Au distrus tot”, a mai spus cântăreața. 

Apoi s-a întors spre fiul ei și al fotbalistului Gerard Piqué de la FC Barcelona și i-a spus: „Milan, spune adevărul. Spune cum a înfruntat mama ta mistreții”. Shakira este ultima victimă a mistreților care devin din ce în ce mai agresivi în capitala catalană în ultimii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...