Sharon Stone, incendiară la 63 de ani (VIDEO)

Celebra actriță Sharon Stone e în formă la „proaspăta” vârstă de 63 de ani. Tocmai a pozat provocator pentru numărul din luna mai al revistei Elle-Spania.

Actrița apare în mai multe ipostaze, vizibil întinerită. O dată, așezată pe un scaun, îmbrăcată cu un pardesiu verde, pe sub care are un body negru. În cealaltă variantă, actrița este într-o ipostază ludică, șezând pe un scaun, zâmbind larg, îmbrăcată doar cu un maiou și o lenjerie intimă albă. 

este una dintre vedetele alese pentru ediția din luna mai a revistei Elle, dedicată corpului feminin. Printre starurile a căror colaborare cu celebra publicație a fost anunțată se numără Priyanka Chopra, Ester Exposito, Carolina Herrera și cântărețul Lenny Kravitz. 

Păcălită să stea fără chiloți

Pictorialul din Elle-Spania a fost publicat la scurt timp după ce actrița și-a publicat biografia, în care a dezvăluit abuzurile sexuale la care a fost supusă când a fost copil. De asemenea, vedeta a relatat aspecte controversate din industria filmului. Printre acestea, maniera în care a fost convinsă de a filma fără chiloți, celebra scenă din „Basic Instinct”.

Ea a declarat că a fost păcălită de regizorul Paul Verhoeven să renunțe la lenjeria intimă pentru a filma scena cu „picioarele încrucișate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...