Shell revine în România după 14 ani și va ocupa 83 de birouri în Mindspace Pipera

Compania energetică Shell revine după 14 ani în România și va ocupa pentru doi ani 83 de birouri în Mindspace Business District. Mindspace a anunțat cel mai că nou membru al locației sale din Pipera Business District va fi Shell.

„Este foarte important pentru noi să avem un spațiu de lucru potrivit pentru echipa noastră. Mai ales în această perioadă, când distincția dintre birou și casă nu mai este atât de clară, iar sentimentul de apartenență la un loc este cu atât mai important. Ne simțim bine în noul nostru sediu, iar echipa Mindspace a luat în considerare toate nevoile noastre: localizare, design, securitate și accesul la facilități. Simțim că noua noastră echipă, formată din 57 de angajați, vine cu plăcere la birou și se bucură de suport pentru a-și îndeplini misiunea de a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri de transport rutier comercial”, a spus Liliana Stănculeț, Marketing Manager Shell România.

Grupul petrolier Shell, care şi-a vândut toate activele din România în 2007, revine la Bucureşti prin divizia de transporturi. Shell va derula în România activităţi de transport comercial rutier.

Shell a vândut operațiunile din România în 2007

Grupul Shell a ieşit din România în 2007, după ce a vândut toată afacerea de gaz petrol lichefiat către francezii de la Rubis. Anterior, în 2005, Shell a vândut către Mol 59 de staţii de alimentare, după ce, în 2003, mai vânduse către grupul ungar 23 de staţii.

„Suntem foarte încântați să-i primim pe cei de la Shell în comunitatea noastră. La Mindspace, experimentăm o creștere a cererii în țările care au început să implementeze strategiile post-Covid și credem că același lucru se va întâmpla și în România. La nivel global, se așteaptă o cerere tot mai mare pentru spații de lucru flexibile pe măsură ce companiile încep să caute soluții care le oferă un nivel ridicat de flexibilitate și angajamente pe termen scurt,” spune Yotam Alroy, co-fondator și CBO Mindspace.

Mindspace a deschis primul său amplasament din România în decembrie 2018, în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019, aceasta a fost urmată de cel de-al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, situat în Bucharest Tower Center. Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 15,000 de membri, în 31 de locații din 16 orașe și 7 țări.

Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia și Microsoft.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole