Și-a omorât soția în noaptea nunții și a primit 21 de ani de închisoare

Publicat: 22 aug. 2022, 09:45, de Nina Marcu, în ACTUALITATE , ? cititori
Și-a omorât soția în noaptea nunții și a primit 21 de ani de închisoare
deces-covid-19

Thomas Nutt din Halifax, Yorkshire, Anglia a fost condamnat pentru omucidere voluntară la 21 de ani de închisoare. Despre ce este vorba: bărbatul în vârstă de 46 de ani, în octombrie, 2021, chiar în noaptea nunții, și-a ucis soția, pe Dawn Walker, în vârstă de 52 de ani. Femeia a fost sugrumată, după ce a fost lovită de mai multe ori cu pumnii. De la cununie trecuseră doar câteva ore.

După ce și-a ucis soția în noaptea nunții, bărbatul a ascuns cadavrul într-un dulap, apoi l-a îndesat într-o valiză pe care a abandonat-o într-o pădure din apropierea casei sale din Halifax, Yorkshire, Anglia. De fapt, a băgat cadavrul într-un desiș unde nu credea că poate să fie vreodată, de către cineva, descoperit. Apoi, Nutt a spus familiei soției sale că aceasta are probleme psihice – se știa că femeia suferea de bipolaritate – și a plecat de acasă.

El nu știe nimic, nici de ce, nici unde a fugit. Cert e că e dispărută. Ba, chiar a convins-o pe fiica cea mică a femeii să-l ajute s-o caute pe mama ei!

Totuși, rămășițele soției au fost descoperite repede de la săvârșirea crimei. Principalul suspect a fost soțul. Primele investigații au confirmat asta. Chiar dacă el a spus juriului că nu avea nicio intenție s-o ucidă pe femeie în mod premeditat, ci doar s-a întâmplat, juriul a decis că este vinovat de crimă cu premeditare.

Căci toate dovezile anchetatorilor au reliefat că e un manipulator, că e un bătăuș, că a mai fost violent și cu alte femei .Judecătorul Jonathan Rose, care a prezidat procesul, a spus grefierului să noteze: „ Dawn Walker a murit pentru că Nutt este un bătăuș, obișnuit să se descurce cu femeile, obișnuit să controleze și să manipuleze femeile și să-și folosească avantajul fizic considerabil pentru a inflige violență femeilor”. Nutt a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.