Și-a omorât soția în noaptea nunții și a primit 21 de ani de închisoare

Thomas Nutt din Halifax, Yorkshire, Anglia a fost condamnat pentru omucidere voluntară la 21 de ani de închisoare. Despre ce este vorba: bărbatul în vârstă de 46 de ani, în octombrie, 2021, chiar în noaptea nunții, și-a ucis soția, pe Dawn Walker, în vârstă de 52 de ani. Femeia a fost sugrumată, după ce a fost lovită de mai multe ori cu pumnii. De la cununie trecuseră doar câteva ore.

După ce și-a ucis soția în noaptea nunții, bărbatul a ascuns cadavrul într-un dulap, apoi l-a îndesat într-o valiză pe care a abandonat-o într-o pădure din apropierea casei sale din Halifax, Yorkshire, Anglia. De fapt, a băgat cadavrul într-un desiș unde nu credea că poate să fie vreodată, de către cineva, descoperit. Apoi, Nutt a spus familiei soției sale că aceasta are probleme psihice – se știa că femeia suferea de bipolaritate – și a plecat de acasă.

El nu știe nimic, nici de ce, nici unde a fugit. Cert e că e dispărută. Ba, chiar a convins-o pe fiica cea mică a femeii să-l ajute s-o caute pe mama ei!

Totuși, rămășițele soției au fost descoperite repede de la săvârșirea crimei. Principalul suspect a fost soțul. Primele investigații au confirmat asta. Chiar dacă el a spus juriului că nu avea nicio intenție s-o ucidă pe femeie în mod premeditat, ci doar s-a întâmplat, juriul a decis că este vinovat de crimă cu premeditare.

Căci toate dovezile anchetatorilor au reliefat că e un manipulator, că e un bătăuș, că a mai fost violent și cu alte femei .Judecătorul Jonathan Rose, care a prezidat procesul, a spus grefierului să noteze: „ Dawn Walker a murit pentru că Nutt este un bătăuș, obișnuit să se descurce cu femeile, obișnuit să controleze și să manipuleze femeile și să-și folosească avantajul fizic considerabil pentru a inflige violență femeilor”. Nutt a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...