Și-a salvat mama din ghearele tatălui agresiv. Ce a făcut un băiețel de numai 7 ani

Un băiețel de 7 ani din Tulcea a reușit să o salveze pe mama sa de violențele tatălui lui. Agresorul încerca să o convingă pe femeie, prin acte de violență, să nu părăsească orașul. Copilul a reușit să sune la 112 și să ceară ajutorul autorităților.

La fața locului au intervenit jandarmii care au descoperit un scandal între un bărbat și o femeie. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi încercat să o oprească pe femeie să părăsească localitatea, inițial folosind violență verbală și amenințările cu violența fizică, potrivit b1.ro.

Potrivit jandarmilor din localitate, femeia a povestit faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor și a continuat să o lovească cu palmele peste faţă şi cap. Copilul în vârstă de 7 ani a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate în acest caz, jandarmii au descoperit că pe numele bărbatului mai fuseseră emise ordine de restricții, dar femeia refuzase să le mai prelungească în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...