Și-au dorit al doilea copil. Dar ecografiile le-au dat două vești șocante

La a 20 săptămână de sarcină, Genevieve Genna Knox, învățătoare, din San Diego, California, credea că totul este în regulă. Ea spera că va avea al doilea bebeluș. Dar ce urma este de-a dreptul șocant.

Genna, în vârstă de 38 de ani, și soțul său Kyle aveau un fiu, Liam, de 6 ani. Cuplul își doreau să aibă al doilea copil, scrie cotidianul britanic The Mirror.

În timpul ecografiei în săptămâna a 20-a de sarcină, Genna descoperă că urma să aibă gemeni, deși se aștepta să audă că va aduce pe lume un singur bebeluș.

Cuplul Genna și Kyle se întreba deja cum se va organiza cu trei copii în casă. Dar cei doi nu bănuiau că surpriza va continua.

În luna a șaptea de sarcină Genna a efectuat o nouă ecografie. Genna a făcut o scanarea în patru dimensiuni, pentru că și-a dorit să o aibă ca amintire și să o arate familiei.

În timpul ecografiei, Genna s-a neliniștit deoarece a simțit că medicul amâna să vorbească cu ea. În final, acesta i-a dat marea veste. Așa Genna a aflat că, de fapt, așteaptă tripleți și nu gemeni. Acum, Genna își amintește doar că a fost extrem de șocată la aflarea acestei vești bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...