Silviu Prigoană a blocat conturile Primăriei Giurgiu pentru o datorie de 12.000.000 de euro neachitată de fostul edil Nicolae Barbu

Primarul liberal Adrian Anghelescu a anunțat ieri că Primăriei Giurgiu are conturile blocate pentru datorii către firma de salubritate, dar nu a precizat de ce s-a ajuns în această situație și cine este vinovat de blocarea conturilor.

Aranjamentul electoral păgubos regizat de fostul edil Nicolae Barbu

„Conturile Primăriei din nou blocate. Într-o singură zi, Instituţia Primăriei a înregistrat 27 de adrese pentru înfiinţare a popririlor, în valoare totală de aproximativ 56 miliarde lei vechi”, a transmis, ieri, Primăria Giurgiu.

Instituția precizează că adresele provin din debite realizate în anul 2020 către o singură firmă, respectiv operatorul serviciului de salubritate.

Numai că edilul giurgiuvean nu a precizat în comunicat că operatorul de salubritate este Rosal București, controlată de familia omului de afaceri Silviu Prigoană.

Potrivit informațiilor noastre, s-a ajuns în această situație din cauza faptul că fostul primar PP-DD, PSD și Pro România al Giurgiului, Nicolae Barbu, a refuzat să mai achite facturile către Rosal încă din luna februarie 2020 pe motiv că nu are bani și „dacă ies din nou primar o să vă dau cumva banii”.

Dar, Nicolae Barbu n-a mai ieșit primar la alegerile din 27 septembrie 2020 și facturile către Rosal au rămas neachitate, ajungându-se azi la suma de 56 miliarde lei vechi, adică circa 12 milioane de euro.

Actualul edil Adrian Anghelescu s-a trezit cu conturile primăriei blocate din cauza lui Barbu și, astfel, Silviu Prigoană poate deveni adevăratul primar al Giurgiului dacă nu i se achită facturile de circa 12.000.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...