Simona Halep a cucerit Roma!

Simona Halep a încheiat în forță turneul premier de la Roma, învingând-o pe Karolina Pliskova, care a abandonat în setul al doilea la scorul de 6-0, 2-1 în avantajul Simonei.

Jucătoarea noastră a arătat foarte bine pe teren, cu un joc puternic și imposibil de oprit, asemănător cu forța arătată în victoria cu Serena Williams. Pliskova a fost incapabilă să blocheze loviturile Simonei și să câștige vreun joc.

După setul pierdut la zero, Pliskova a început slab setul secund și nu a reușit să își câștige serviciul. A recuperat însă în jocul al doilea, când a făcut un break și a câștigat singurul game din meci. Simona a revenit imediat, iar Pliskova a abandonat imediat după al treilea game.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat turneul de la Roma pentru prima dată în carieră. Acesta este trofeul cu numărul 22 din cariera jucătoarei române, al treilea la rând în 2020.

Calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 150.000 de euro şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 205.190 de euro şi 900 de puncte WTA.

La acest turneu, Halep a mai beneficiat de un abandon, în sferturi, în partida cu Iulia Putinţeva, din Kazahstan, locul 30 mondial, la scorul de 6-2, 2-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...