Simona Halep a învins-o pe Elena-Gabriela Ruse, la Transylvania Open. Cine e următoarea adversară a constănțencei

Simona Halep (locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1) s-a calificat în optimile de finală ale turneului Transylvania Open. Halep a învins-o, joi, în runda inaugural, cu 6-1, 6-2, pe Elena-Gabriela Ruse (locul 85 WTA).

Gabriela Ruse și-a pierdut rapid din ritm și a comis multe greșeli neforțate. Halep s-a distanţat rapid la 5-0. Apoi, Ruse şi-a fructificat serviciul şi a câștigat singurul ei game din primul set. Halep s-a impus cu 6-1, după 29 de minute.

În setul secund, Ruse a încercat să fie din nou agresivă, a încercat să joace scurt pe serviciul ei, schimbând apoi brusc direcţia mingii. Halep a fost însă superioară la toate capitolele și și-a adjudecat setul secund cu 6-2, după mai puţin de 75 de minute de joc.

În turul următor, Simona Halep va evolua cu rusoaica Varvara Graceva, locul 81 WTA. Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 3.675 de dolari şi cu 30 de puncte WTA. Jucătoarele care sunt eliminate în primul tur primesc fiecare un premiu de 2.675 de dolari şi un punct WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...