Simona Halep a prefațat meciul cu Alize Cornet, de la Australian Open 2022: “Este o luptătoare pe teren şi o persoană drăguţă în afara terenului”

Publicat: 22 ian. 2022, 13:45, de Puterea.ro, în Ultimă oră , ? cititori
Simona Halep a prefațat meciul cu Alize Cornet, de la Australian Open 2022: “Este o luptătoare pe teren şi o persoană drăguţă în afara terenului”

Simona Halep (30 de anilocul 15 WTA şi cap de serie numărul 14) s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Danka Kovinici din Muntenegru (locul 98 WTA).

În optimile turneului, Simona Halep va juca împotriva sportivei Alize Cornet (locul 61 WTA), din Franţa, care a întrecut-o, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe Tamara Zidansek din Slovenia (locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29).

 Românca a declarat că mereu a avut meciuri grele cu Alize Cornet.

Mă simt foarte bine fizic, sunt încrezătoare mental, simt bucuria, jocul. Simt că sunt într-un loc bun şi îmi place. Mereu au fost meciuri grele cu Alize, aşa mă aştept şi acum, sper să fie un meci frumos. Fiecare meci e diferit, e o provocare nouă şi sper să îi fac faţă. Am aşteptări mari de la mine, am încredere, m-am antrenat bine. Alize mi-a plăcut mereu, este o luptătoare pe teren şi o persoană drăguţă în afara terenului. În acest an sunt tensionată înainte de meciuri, dar mă simt bine când intru pe teren. Este bine că am ajuns în a doua săptămână cu puţin timp stat pe teren, îmi aduc aminte că în 2018, după prima săptămână, eram moartă. Trebuie să muncesc pentru fiecare meci, pentru că fiecare e diferit”, a declarat Halep, sâmbătă, la Melbourne.

Ea a vorbit şi despre fostul ei antrenor, Darren Cahill: „Darren este foarte special, transmite încredere. A fost o persoană importantă pentru cariera mea, m-a învăţat cum să fiu mai bună şi în afara terenului, nu şi-a pus amprenta doar pe jocul meu.Vorbesc mai mult cu lumea, împărtăşesc din experienţa mea şi în vestiar. Am o echipă bună acum, dar îmi este dor şi de Darren. Spiritul echipei mele s-a schimbat, dar abia aştept să joc cât mai multe jocuri„.