Simona Halep, absentă de la premiera documentarului ”NASTY” lui Ilie Năstase: Nu mă interesează că nu a fost

Publicat: 21 apr. 2024, 11:42, de Vlad Stefan Orjan, în SPORT , ? cititori
Simona Halep, absentă de la premiera documentarului ”NASTY” lui Ilie Năstase: Nu mă interesează că nu a fost

Premiera documentarului „NASTY”, dedicat carierei lui Ilie Năstase, a strâns sub același acoperiș nume sonore din sportul mondial și din lumea politică. Cu toate acestea, lipsa notabilă a Simonei Halep de la eveniment a stârnit curiozitatea fanilor și a fost remarcată inclusiv de protagonistul filmului.

Ilie Năstase a dezvăluit că a invitat-o pe jucătoarea de tenis la premiera documentarului, însă absența acesteia a rămas fără un motiv clar. Într-o declarație pentru Sport pe Surse, Năstase a subliniat că nu este interesat să afle motivul lipsei lui Halep, menționând că evenimentul a fost onorat de prezența unor figuri notabile precum Nadia Comăneci, Boris Becker și Ion Țiriac.

Simona Halep a ignorat invitația lui Ilie Năstase

De la evenimentul de marți nu au lipsit nici oameni din lumea politică, precum Călin Popescu Tăriceanu sau Valentin Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceaușescu, cunoscut ca un apropiat al sportului românesc.

Totuși, la Sala Palatului nu și-a făcut apariția Simona Halep. Absența celei mai bun jucătoare de tenis din istoria României a fost remarcată și de Ilie Năstase. Acesta a spus că nu este interesat să cunoască motivul.

„Noi am invitat-o! Nu cunosc motivul pentru care nu a ajuns la premiera filmului. Dar nici nu mă interesează să cunosc acest motiv. A fost Nadia, a fost Boris Becker, a fost Ion Țiriac. Mai multe pe acest subiect nu vreau să comentez”, a declarat Ilie Năstase pentru Sport pe Surse.

Documentarul „NASTY” a fost prilej de amintiri și dezbateri despre cariera și influența lui Ilie Năstase asupra tenisului mondial. Năstase a oferit detalii din culisele filmului, subliniind efortul financiar și logistic investit în realizarea acestuia. Filmul, care adună momente și întâmplări semnificative din parcursul său, a fost apreciat drept o poveste care „face toți banii”, conform sportpesurse.ro.

Cu toate că absența Simonei Halep a fost notată, premiera documentarului a fost un moment de celebrare și recunoaștere a unei cariere care a influențat profund tenisul și sportul în general.