Simona Halep, înaintea debutului la Wimbledon 2022: „Abia aştept. Sunt încrezătoare. Nu am nimic de pierdut”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (locul 18 WTA 30 de ani), câştigătoarea turneului de la Wimbledon în 2019, se simte încrezătoare înaintea competiției din acest an, informează site-ul oficial al competiţiei.

Nu vreau să mă opresc. Nu mă gândesc la asta. Simt că pot mai mult. Pot fi o persoană mai bună, o jucătoare mai bună, aşa că abia aştept. Mă simt bine. Sunt încrezătoare. Am avut meciuri bune săptămâna trecută pe iarbă. Însă pe iarbă nu se ştie niciodată”, a spus Halep.

Sportiva din Constanța o va întâlni  pe sportiva cehă Karolina Muchova (locul 81 WTA), în runda inaugurală a turneului de la Wimbledon. “Ştiu că ea joacă foarte bine. O cunosc foarte bine. Va fi o provocare mare. Nu am nimic de pierdut. Anul acesta am spus că îmi voi da timp pentru a deveni cât mai bună posibil. Anul trecut a fost cel mai dificil”, a mai afirmat sportive, potrivit news.ro.

Meciul dintre cele două este programat marți. Turneul de la Wimbledon este programat în perioada 27 iunie – 10 iulie 2022 și va fi televizat de Eurosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole