Simona Halep își varsă nervii pe rachetă, la primul meci de la Indian Wells! La final, campioana se amuză VIDEO

Româncele Simona Halep și Gabriela Ruse s-au calificat în turul doi la dublu, la turneul de tenis de la Indian Wells. Perechea noastră a trecut de cuplul Darija Jurak și Andreja Klepac (Croația / Slovenia), care erau favoritele 7 de la Indian Wells, cu 7-5, 7-6. Halep a fost cu nervii la pâmânt în primul meci de la turneul american.

În al doilea set, româncele au servit pentru meci, dar adversarele lor au revenit. Jurak și Klepac au câștigat trei game-uri la rând și au fost la un pas să ducă meciul în decisiv.

Halep, nervoasă, își pedepsește racheta

Simona Halep s-a enervat și a dat cu racheta de pământ. Ulterior și-a revenit, a luptat împreună cu Gabriela Ruse și au dus setul secund în tiebreak. În final s-au impus cu 9-7.

“Ei bine, a fost distractiv”, a fost reacția Simonei Halep după meciul câștigat la dublu.

La simplu, Simona Halep va juca cu ucraineanca de 19 ani, Marta Kostyuk, numărul 58 WTA. Meciul va conta pentru turul doi, la Indian Wells.

Gabriela Ruse, încântată să joace cu idolul ei

Gabriela Ruse este steaua în ascensiune a tenisului românesc. Ea a pătruns în Top 100 și încearcă să-i calce pe urma Simonei Halep.

Ruse și Halep au câștigat primul meci la dublu la Indian Wells, partidă în care au avut publicul în spatele lor și s-au și distrat pe teren.

“Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu”, a scris Ruse pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Gabriela Ruse (@gabrielaruse)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...