Simona Halep o dărâmă pe Amanda Anisimova și merge în optimile de finală ale Roland Garros

Simona Halep a trecut relativ ușor de Amanda Anisimova în turul trei al turneului Roland Garros, cu scorul de 6-0, 6-1. Meciul a fost decis în al doilea game, când Simona a reușit să își câștige serviciul după ce a blocat cinci mingi de break ale Anisimovei.

Halep și-a astfel luat revanșa pentru înfrângerea de anul trecut, când Anisimova a eliminat-o din sferturile Roland Garros. Amanda nu a avut replică în fața Simonei, care a lovit foarte bine și a pierdut un singur game în cele 55 de minute cât a durat meciul.

Primul set a fost câștigat în 25 de minute, cu un categoric 6-0. Al doilea set a fost mai echilibrat la început, când Anisimova a reușit să își câștige serviciul, dar apoi Simona a câștigat șase jocuri la rând și a încheiat meciul în 55 de minute.

În optimi, Halep va evolua cu poloneza Iga Swiatek, locul 58 mondial, care a trecut de Eugenie Bouchard în turul trei. Anterior meciului Halep-Anisimova, Swiatek a declarat că speră ca meciul celor două să fie mai lung, nu atât de scurt ca anul trecut. Din păcate pentru ea, Halep a câștigat în mai puțin de o oră.

Calificarea în optimi este recompensată cu 189.000 de euro şi 240 de puncte WTA. Simona Halep este principala favorită a turneului și se poate întoarce pe prima poziție a topului WTA dacă va câștiga trofeul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole