Simona Halep s-a calificat în semifinalele Dubai 2022 după ce a învins-o pe Ons Jabuer

Publicat: 17 feb. 2022, 19:47, de Puterea.ro, în SPORT , ? cititori
Simona Halep s-a calificat în semifinalele Dubai 2022 după ce a învins-o pe Ons Jabuer

Simona Halep – Ons Jabeur, 6-4, 6-3 în sferturile de finală de la Dubai 2022. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului și urmează să joace cu Jelena Ostapenko.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Dubai după ce a trecut în sferturile de finală de tunisianca Ons Jabeur. Este a treia oară în carieră când Halep ajunge în această fază a turneului.

În ciuda faptului că românca de pe locul 23 WTA s-a impus în doua seturi, meciul cu Jabeur nu a fost unul facil. Tunisianca de pe locul 10 WTA; cap de serie 8 la acest turneu, i-a pus probleme serioase Simonei în ambele seturi.

În cele din urmă, jocul rațional și de anduranță al lui Halep a câștigat în fața tenisului variat și în forță al oponentei sale.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Jelena Ostapenko. Letona este cea care s-a impus în finala de la Roland Garros 2017, chiar în fața româncei. Totuși, Halep are și amintiri frumoase legate de aceasta, deoarece, în urma unei victorii cu ea, a ajuns pe locul 1 mondial prima dată în carieră.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 37.500 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.