Simona Halep s-a calificat în semifinalele Dubai 2022 după ce a învins-o pe Ons Jabuer

Simona Halep – Ons Jabeur, 6-4, 6-3 în sferturile de finală de la Dubai 2022. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului și urmează să joace cu Jelena Ostapenko.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Dubai după ce a trecut în sferturile de finală de tunisianca Ons Jabeur. Este a treia oară în carieră când Halep ajunge în această fază a turneului.

În ciuda faptului că românca de pe locul 23 WTA s-a impus în doua seturi, meciul cu Jabeur nu a fost unul facil. Tunisianca de pe locul 10 WTA; cap de serie 8 la acest turneu, i-a pus probleme serioase Simonei în ambele seturi.

În cele din urmă, jocul rațional și de anduranță al lui Halep a câștigat în fața tenisului variat și în forță al oponentei sale.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe Jelena Ostapenko. Letona este cea care s-a impus în finala de la Roland Garros 2017, chiar în fața româncei. Totuși, Halep are și amintiri frumoase legate de aceasta, deoarece, în urma unei victorii cu ea, a ajuns pe locul 1 mondial prima dată în carieră.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 37.500 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...