Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid-19

Simona Halep s-a vaccinat, miercuri, împotriva Covid-19, la centrul de la Institutul Cantacuzino.

Simona Halep este prima sportivă de top din România care se vaccinează împotriva Covid-19.

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”, a declarat Simona Halep după ce s-a vaccinat.

Ea a adăugat că administrarea vaccinului o face să se simtă mai în siguranţă. „Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru că sunt mai în siguranţă după acest vaccin, dar, în continuare, o să am grijă şi o să încerc să mă protejez cât se poate de mult”, a mai spus Halep.

„Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată”, a răspuns Simona întrebată dacă îi este frică de reacţiile adverse care pot apărea după vaccinare.

Simona Halep (foto: RO Vaccinare / Facebook)

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a ținut să-i mulțumească Simonei Halep pentru gestul făcut.

„Da, am fost (la Cantacuzino – n.r.) pentru că am dorit să îi mulțumesc (Simonei Halep – n.r.) pentru tot ce a făcut pentru țara noastră, pentru că este un ambasador important al României în toată lumea și am dorit să îi mulțumesc pentru gestul făcut la debutul campaniei de vaccinare, când a anunțat că dorește să se vaccineze. Este important ca fiecare persoană, prin gestul pe care îl face, să poată convinge și alte persoane să se vaccineze, fiecare să fim un model ca să putem atinge obiectivul de cel puțin 70% persoane vaccinate”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Românca a avut coronavirus toamna trecută, însă forma bolii a fost una ușoară. Sportiva și-a anunțat încă de anul trecut intenția de a se vaccina.

Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie”, spunea atunci Simona Halep.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...