Simona Halep – Veronika Kudermetova, finala Melbourne Summer Set 1. Ora și difuzarea meciului de teni

Finala turneului Melbourne Summer Set 1 dintre Simona Halep (20 WTA) și Veronika Kudermetova (31 WTA) este programată duminică, nu mai devreme de ora 08:00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

Simona Halep (30 ani, 20 WTA) s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Melbourne Summer Set 1 (WTA 250), dotat cu premii totale de 239.477 de dolari americani. În semifinale, românca a trecut cu 6-3, 6-2 de chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 126 WTA).

În schimb, rusoaica Veronika Kudermetova, a beneficiat de retragerea japonezei Naomi Osaka (13 WTA), înaintea semifinalei de sâmbătă.

Halep și Kudermetova (24 ani, 31 WTA) s-au mai întâlnit de două ori, iar românca s-a impus de fiecare dată. Cele două confruntări au avut loc în 2021, scor 6-1, 6-1 în turul al treilea la Australian Open şi 6-1, 7-6 (4) în optimi la Moscova. Ele s-au întâlnit de două ori şi la dublu, victoria revenind rusoaicei de fiecare dată.

Calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 18.037 de dolari şi cu 180 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 31.000 de dolari şi 280 de puncte WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...