Sindicaliștii de la Apele Române cer demiterea „jupânului” angajărilor ilegale și cu dedicație

Președintele Sindicatului Mureș din Apele Române-SMAR, Cornel Brișcaru, a făcut ieri o solicitare inedită noului director general al Administrației Naționale „Apele Române”, Laszlo Barabaș, în contextul scandalurilor privind angajările din această entitate.

„Niciuna dintre chestiunile ilegale nu ar fi putut fi realizate fără concursul direct al directorului Relu Adam”

„Vă solicităm eliberarea imediată din funcția de Director Departament Management Resurse Umane a domnului Relu Adam, ocupantul acestui post”, se precizează în adresa sindicatului către directorul general al ANAR (vezi documentul în facsimil).

De asemenea, în adresa liderului sindical de la SMAR este evidențiată și o realitate privind modul de angajare la ANAR care este trecută cu vederea de mulți ani.

„Păstrarea acestuia în funcție, menținerea atribuțiilor de a gestiona resursele umane ale instituției la orice nivel, după toate chestiunile anormale/ilegale apărute în spațiul public (parte din acestea constituind inclusiv obiect al cercetărilor penale la parchete) reprezintă pentru instituția pe care o conduceți și pentru angajații acesteia, o permanentă amenințare. Niciuna dintre chestiunile anormale/ilegale de care acum știm nu ar fi putut fi realizate fără concursul direct al directorului Relu Adam. Mai toate aveau acceptul și aprobarea scrisă a acestuia, lucru ce poate fi dovedit cu foarte multe acte semnate în timp”, se menționează în solicitarea președintelui SMAR Cornel Brișcaru.

Directori vin și pleacă, dar Adam rămâne

Trebuie precizat că Relu Adam este jupânul resurselor umane de la ANAR de aproape zece ani.

Miniștrii s-au schimbat, directori au venit și au plecat unii chiar către beciul domnesc, dar Relu Adam a rămas pe baricade, deși scandalul angajărilor ilegale pe care le-a girat a zguduit Apele Române mai ceva ca un tsunami.

3 COMENTARII

  1. Presedintele Sindicatului Muresul din AR este de apreciat.Prima data cand intalnesc un presedinte de sindicat responsabil ,ingrijorat de viata sindicalistilor si faima societatii comerciale Relu Adam nu poate fi acuzat ca a ocupat functia prea multi ani ci de faptul ca nu a respectat Legea in toti acesti ani..Cel de la cadre are datoria SFANTA DE a impune RESPECTAREA de catre toti, a Legislatiiei muncii .Daca Relu Adam a fost pasat de la director la director inseamna ca era un om jantajabil,,un spagar si manipulator. De data asta Presedintele de Sindicat CHIAR SI A FACUT DATORIA..

  2. Să fie destituit de ugență și deferit justiției urgent.La toate companiile cu capital majoritar de stat așa se intimplă, numai cumetrii , hoții și bătaie de joc de banul public. „Opriți orânduire cea cruntă și nedreaptă ce lumea o împarte în mizerii și bogati”! Ajunge atâta aroganță şi nesimțire. …., AJUNGEEEEEE!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...