Sinucidere în familie la Călărași; două femei au murit, un bărbat este în stare gravă

O mamă și cei doi copii ai săi au încercat să se sinucidă, vineri după-amiază, la Călărași. Femeia și fiica sa au murit, în timp ce fiul este în stare gravă la spital. Cei trei mai încercaseră să se sinucidă, în același mod, în urmă cu aproximativ cinci ani.

Poliția din Călărași fost sesizată vineri seară că trei persoane (mama, fiica și fiul) au intrat voluntar în apa Brațului Borcea al Fluviului Dunărea, cu intenția de a se sinucide.

Cei trei au fost scoși din apă d epompieri, dar mama și fiica au fost declarate decedate, în timp ce fiul prezenta semne vitale, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele verificări a rezultat faptul că, înainte de a intra în apă, cele trei persoane au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă, iar în cursul anului 2017, membrii familiei au mai avut o tentativă de suicid prin aceeași metodă.

„La data de 7 ianuarie a.c., ora 15.39, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că 3 persoane s-au aruncat în brațul Borcea, în municipiul Călărași.

În fapt, două femei, în vârstă de 47 și 77 de ani, precum și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Călărași, au intrat în apa brațului Borcea.

Cele doua femei au fost declarate decetate, iar barbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Polițiștii au mai aflat că anul trecut cele trei persoane au protestat față de refuzul Primăriei Municipiului Călărași de le retroceda mai multe proprietăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...