Sirieni și irakieni ascunși în lăzi, prinși la graniță

În noaptea de 9 – 10 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit la un control de rutină, ascunse într-un automarfar, 12 persoane din Siria și Irak care voiau să treacă fraudulos granița în Ungaria.

Oamenii, având între 18 și 50 de ani, erau ascunși în niște lăzi pentru paleți.

Automarfarul era condus de un român. În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  1. Romania este,,trambulina,,migrantilor spre Occident.In articol,nu se precizeaza cum au intrat in tara acestia sau daca sunt solicitanti de azil.Daca sunt solicitanti de azil,atunci gestul lor se explica,in sensul ca au vrut sa plece inspre vest,ca urmare a cresterii facturilor la gaze si curent.,neavand posibilitatea cetateniilor romani de a emigra legal !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...