Situația epidemiologică la finalul primei săptămâni de şcoală

Ministerul Educaţiei a transmis, vineri, situaţia epidemiologică la finalul primei săptămâni de şcoală. Potrivit datelor centralizate din întreaga ţară, peste o mie de elevi şi 600 de angajaţi din învăţământ au fost confirmaţi cu coronavirus, iar 795 de clase sau grupe au activitatea faţă în faţă suspendată.

Ministerul Educaţiei a anunţat, vineri, că, în urma centralizării raportărilor din unităţile de învăţământ preuniversitar, situaţia epidemiologică arată că au fost confirmaţi cu coronavirus 1.091 elevi şi preşcolari. 

De asemenea, 604 angajaţi din unităţi au fost pozitivi în urma testării pentru coronavirus. 

În acest context, numărul claselor sau al grupelor cu activitatea faţă în faţă suspendată ca urmare a cazurilor confirmate a ajuns la 795, cu un total de 17.658. 

Potrivit prevederilor, la confirmarea unui caz la un elev, clasa respectivă intră în online pentru 14 zile, cu posibilitatea testării în cea de-a 8-a zi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...