Situație alarmantă: Studiul care arată că școala online nu a fost ce trebuia

Aproape trei sferturi dintre elevi consideră că din punct de vedere calitativ cursurile online din perioada pandemiei nu au fost la fel de eficiente ca cele faţă în faţă.

Oboseala şi calitatea transmisiunii sunt principalele probleme cu care s-au confruntat copiii – reiese dintr-un studiu realizat de Consiliul Național al Elevilor. 43% dintre elevi au reclamat modul de predare, iar 23% s-au plâns de imposibilitatea de a se exprima – în timpul cursurilor online.

La consultare au participat 11.000 de elevi

Iată ce a declarat președintele Consiliul Național al Elevilor, Silviu Morcan, pentru Europa FM: „”Nimeni nu i-a întrebat pe elevi cum se simt, ce pierderi au avut, care au fost diferențele în acești doi ani, cum au resimțit ei schimbările rapide din jur. Studiul ne arată foarte clar că școala online nu a fost ce trebuia.

Vedem că peste trei sferturi dintre elevii respondenți spun că nu au reușit să parcurgă materia așa cum ar fi făcut-o în mod normal dacă erau la clasă, spun că învățământul online este cu mult mai puțin calitativ față de învățământul fizic, și așa mai departe. Cifrele ne arată faptul că este momentul să ne reîntoarcem la școală în condiții de siguranță”.

La consultare au participat 11.000 de elevi de gimnaziu și liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...