Situație critică în Sibiu: Morga nu mai face față deceselor Covid-19. Ce soluție au găsit medicii

Medicii din Sibiu au solicitat un container fiindcă numărul mare de decese al persoanelor infectate cu Covid-19 din ultima perioadă a dus la colmatarea Anatomiei Patologice, iar în interior nu mai sunt locuri.

O firmă din oraș a dus la Serviciul de Anatomie Patologică un container care va îndeplini condițiile de securitate epidemiologică.

În acest container se va gestiona situația cazurilor pacienților decedați, infectați cu SARS-CoV-2, conform Mediafax.

Situația din Sibiu este îngrijorătoare, în condițiile în care în ultima săptămână au fost zile în care s-au înregistrat între 10 și 15 persoane infectate cu Covid-19 care au decedat.

Clădirea unde funcționează Serviciul de Anatomie Patologică din Sibiu este aceeași unde funcționează și Serviciul de Medicină Legală, o clădire mică. Potrivit unor surse medicale, Anatomia Patologică are o capacitate de 10- maxim 12 locuri.

Județul Sibiu se apropie de rata de incidență de 7 la mie, în vreme ce municipiul Sibiu este aproape de 11 la mie. În ultimele 24 de ore în județul Sibiu au fost raportate 282 de cazuri noi de infectare. De la debutul pandemiei, aici au fost înregistrate 8.324 de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...