Clujul a depășit rata de infectare de 7 la mie

Încă un mare județ din România a depășit rata de infectare peste 7 și ajunge la o incidență de 7,3, conform cifrelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Astfel, cea mai mare incidență cumulată la 14 zile este în Sibiu: 7,78.

Cu o rată de infectare între 6 și 7 sunt și județele Sălaj și Timiș. De asemenea, Capitala a trecut din nou peste 5 și a ajuns la o incidență de 5,07.

Județele care înregistrează o rată de infectare mai mare de 5 sunt: Alba (5,81), Arad (5,24), Bihor (5,9) și Brașov (5,5).

Singurul județ rămas în „zona verde” este Vrancea, cu o rată de infectare de 1,42.

Ultimul bilanț al Grupului de Comunicare Strategică arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.489 de noi cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus și 174 de decese asociate acestei boli.

Până astăzi, 13 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 343.725 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

231.808 pacienți au fost declarați vindecați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...